menusearch
m7r.ir

لیست ترینهای خیابانها و کوچه ها

چهارشنبه سی ام فروردین ۹۶
(0)
(0)
لیست ترینهای خیابانها و کوچه ها

کوتاهترین خیابان جهان (Ebenezer Place – Scotland)

خیابان Ebenezer Place در اسکاتلند به عنوان کوتاهترین خیابان جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است. طول این خیابان تنها 2٫06 متر است و تنها یک آدرس در این خیابان وجود دارد.

کوتاهترین خیابان جهان

باریکترین خیابان جهان ( Spreuerhofstraße – Germany)
Spreuerhofstraße باریکترین خیابان جهان است که در شهر Reutlingen, Baden-Württemberg آلمان واقع شده است. عرض این خیابان در باریکترین قسمت 31 سانتی متر و در پهنترین قسمت آن 50 سانتی متر است. این راه در سال 1727 در زمان بازسازی منطقه که بعد از آتش سوزی های گسترده سال 1726 از بین رفته بود ساخته شد.

باریکترین خیابان جهان

پرشیبترین خیابان جهان (Baldwin Street – New Zealand)
خیابان Baldwin در قسمت جنوبی شهر Dunedin نیوزلند تندترین شیب را در بین خیابانهای جهان دارد.
طول این خیابان 350 متر است و به دلیل اینکه در قسمتهای بالایی آن شیب بیش از اندازه تند است و آسفالت در روزهای گرم جاری میشد قسمت بالایی آن از بتن ساخته شده است اما قسمت پایینی آن که شیب کمتری دارد آسفالت است.
در تیزترین قسمت شیب این خیابان به 35% میرسد (یعنی 19 درجه) یعنی به ازای هر 2٫86 متر به سمت جلو 1 متر به سمت بالا!

پرشیبترین خیابان جهان

پیچ در پیچترین جاده جهان (Lombard St – San Francisco)
خیابان Lombard پر پیچ و خمترین خیابان جهان است. این خیابان که در سانفرانسیسکو واقع شده است دارای حد ماکزیمم سرعت 5 مایل در ساعت است! در ضمن این خیابان یکطرفه به سمت پایین است و در کنار این خیابان گرانترین ساختمانها و خانه های سانفرانسیسکو ساخته شده است.
این جاده به دلیل اینکه شیب آن بدون پیچ و خم های ساخته شده 26% بوده و اتومبیلها امکان گذر از آنرا نداشته اند بدین صورت ساخته شده است. یعنی شیب 26% را به کمک این پیچها به شیب 16% رسانده اند.

پیچ در پیچترین جاده جهان

پیچیده ترین تقاطع جهان (Judge Harry Pregerson Interchange – Los Angeles)
تقاطع Judge Harry Pregerson واقع در لس آنجلس کالیفرنیا پیچیده ترین تقاطع جهان است. این تقاطع غیر هم سطح ( چهار سطح مختلف ) در سال 1993 به بهره برداری رسید.

پیچیده ترین تقاطع جهان

طولانی ترین بزرگراه جهان (Highway 1 – Australia)
بزرگراه شماره 1 استرالیا یک شبکه از بزرگراه هایی است که دور قاره استرالیا میچرخد و همه مراکز ایالتها را به هم متصل میکند. طول این بزرگراه در حدود 14500 کیلومتر است.

طولانی ترین بزرگراه جهان

بزرگترین میدان جهان (Putrajaya – Malaysia)
بیشتر مردمی که از میدان Putrajaya مالزی عبور میکنند شاید متوجه نشوند که این یک میدان بسیار عظیم است زیرا در وسط آن تپه ای قرار دارد که مانع دید کامل آن میشود. طول جانبی این میدان در حدود 3٫4 کیلومتر است.

بزرگترین میدان جهان

پهنترین خیابان جهان (9 de Julio – Buenos Aires, Argentina)
9 de Julioدر بنس آیرس پهنترین خیابان جهان است. نام این خیابان به دلیل بزرگداشت روز استقلال آرژانتین که انتخاب شده است که در روز 9 جولای 1816 رخ داد.
این خیابان دارای 9 لین است!

پهنترین خیابان جهان

طولانی ترین خیابان جهان (Yonge St – Ontario, Canada)
طولانی ترین خیابان جهان Yonge نام دارد و در Ontario کانادا واقع شده است.
طول این خیابان 1896 کیلومتر است.
(توجه: این خیابان دیگر در کتاب گینس به عنوان طولانی ترین خیابان قرار ندارد بلکه Pan-American Highway این لقب را از آن خود کرده است.)

طولانی ترین خیابان جهان

گیج کننده ترین میدان جهان! (Magic Roundabout – Swindon, UK)
میدان جادویی واقع در انگلستان در سال 1972 ساخته شد و شامل 5 میدان کوچکتر است که به صورت دایره ای مرتب شده اند.

گیج کننده ترین میدان جهان!

 
 
 
خیابان ولی‌عصر
 
خیابان ولیعصر در فروردین‌ماه، محدوده پارک ملت


  • درازا: 17٫9 کیلومتر (11٫1 مایل)

  • کشیدگی جغرافیایی: شمالی-جنوبی

  • زمان احداث: سال 1300 خورشیدی


خیابان ولی‌عصر، بلندترین خیابانِ درختی (مُشجر) تهران و هم‌چنین بلندترین خیابان خاورمیانه با درازای 17٫9 کیلومتر است که از میدان راه‌آهندر میانهٔ جنوبی تهران آغاز شده و به میدان تجریش در منطقهٔ شمیرانات در شمال تهران می‌رسد. این خیابان به دستور رضاشاه ساخته شد.نام اولیه آن «جاده مخصوص پهلوی» و تا پیش از انقلاب 1357، «خیابان پهلوی» نامیده می‌شد. پس از انقلاب 1357 ایران، در آغاز و به مدت دو سال و نیم[2] به نام «خیابان مصدق» نام‌گذاری شد و سپس به نام کنونی آن، ولی‌عصر، تغییر نام یافت.

در سال 1318سرتاسر خیابان از دو سوی آن با 60هزار درخت چنار پوشیده شده‌بود، اما اکنون تنها بیش از 8هزار چنار در سرتاسر خیابان باقی‌مانده است.

بسیاری از مراکز خرید بزرگ، پارک‌های عمومی، رستوران‌ها، موزه‌ها، مراکز فرهنگی و دفاتر ملی و بین‌المللی در این خیابان قرار دارند. این خیابان هم‌چنین از کانون‌های سنتی خرید تهران است و بوستان‌های بزرگ ملت و ساعی در کنارهٔ این خیابان جای دارند.[6] بخش بزرگی از خط سهمتروی تهران از زیر خیابان ولی‌عصر می‌گذرد. خیابان ولی‌عصر در 7 دی 1390 ثبت ملی شد.

 


منبع: لیست ترینهای خیابانها و کوچه ها - سیویلتکت 
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر